Idei și sugestii

Idei și sugestii referitoare la dezvoltarea site-ului

Idei și sugestii

Mesajde admin » 20 Feb 2011, 21:55

Va rugăm ca în acest topic să postați ideile sau sugestiile voastre care ar ajuta la dezvoltarea site-ului școlii noastre.
Avatar utilizator
admin
Site Admin
 
Mesaje: 31
Membru din: 20 Feb 2011, 18:13

Re: Idei și sugestii

Mesajde l_petrisor » 06 Oct 2014, 15:17

O propunere ar fi crearea unei baze de date online pentru a putea fi accesata de parinti sau profesori privitoare la rezultatele elevilor, recomandari ale profesorilor catre anumiti parinti din clasele la care predau, etc.
Accesul trebuie sa fie securizat. Crearea unui cont sa nu fie online si prin cerere scrisa depusa la secretariat de unde va primi acceptul. Utilizatorul sa aiba atasat CNP-ul copilului pentru ca sa se poate ulterior filtra datele. Acesta este contul pentru parinti.
Pentru profesori trebuie creat un alt tip de utilizator care sa aiba drepturi extinse astfel incat sa poata accesa mai multe seturi de date. Un profesor de matematica va trebui sa introduca note si comentarii la clasele unde preda.
Baza de date sa fie structurata pe seturi de date care au la baza promotia. De exemplu incepem cu clasa 0 si terminam cu clasa a 8-a deci 9 ani intr-o promotie. Un parinte care are copilul in clasa a 4-a E in anul 2013 se va conecta la setul de date care poarta denumirea "Promotia 2009-2018" la subsetul de date "Clasa E". Astfel clasele au doar literele (A,B,C, etc.) si nu este necesar sa fie trecut anul de studiu.
Un utilizator poate vedea doar rezultatele unui singur CNP (cel al copilului sau) in urma filtrarii datelor interogate.
Totodata ar putea fi interesant o sectiune "forum" pentru discutii intre parinti si profesori strict pe setul de date (promotia) pentru care sunt autentificati. Astfel parintii din alt set de date nu au acces la acel forum. La un an de la finalizarea promotiei datele acelui set de date se vor comprima/arhiva iar utilizatorii parinti nu vor mai putea sa acceseze datele din acea promotie.
Daca un copil repeta anul de studiu (a ramas repetent) atunci utilizatorul va fi blocat. Parintele acelui elev va trebui sa depuna o noua cerere prin care doreste crearea unui cont pentru alt set de date (promotie).
l_petrisor
 
Mesaje: 1
Membru din: 06 Oct 2014, 14:43


Înapoi la Dezvoltarea site-ului

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron