Reguli forum

Reguli forum

Mesajde admin » 21 Feb 2011, 19:26

1. Fiecare utilizator se poate înregistra și folosi un singur cont. Numele de utilizator la înregistrare poate fi la alegere, dar nu este permisă înregistrarea folosind ca nick denumirea paginii WEB personale sau a firmei dumneavoastră sau cuvinte ce au conotații sexuale sau sunt interzise de prezentul regulament. De asemenea nu sunt permise și vor fi șterse nick-uri asemănătoare cu cele ale moderatorilor sau administratorilor, făcute special pentru a creea confuzie. Înregistrările multiple și folosirea mai multor conturi, duce la o banare permanentă a tuturor conturilor.

2. Având în vedere că forumul Școlii "Ion Simionescu" este unul restrâns, după înregistrare trebuie să adăugați la semnătură NUMELE VOSTRU REAL (Panoul utilizatorului > Profil > Modificarea semnăturii). De asemenea trebuie să vă adăugați la avatar, tot în panoul utilizatorului, o fotografie personală de gen portret.

3. Pe acest forum este recomandată folosirea limbii române literare și utilizarea diacriticelor. Va rugăm să limitați folosirea altor limbi la citate sau fraze bine cunoscute (sau traduse) și doar când acest lucru este în concordanță cu situația respectivă. Excepție fac teme cuprinse în secțiunea "International Area". Este interzisă folosirea limbii române în mod incorect, de tip "messenger" sau "chat", vă rugăm să folosiți regulile de scriere literară. Este interzisă folosirea excesivă a MAJUSCULELOR, smileys-urilor sau caracterelor colorate.

4. Sunt interzise: atacul la persoană, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenințătoare, abuzive sau indecente, rasismul, comportamentul nepotrivit sau ofensator.

5. Nu scrieți 2 mesaje unul după altul . În caz de nevoie editați mesajul anterior.

6. Înainte de a posta un nou topic, asigurați-vă că subiectul nu a fost discutat de alți utilizatori în prealabil. Folosiți opțiunea SEARCH pentru a fi siguri că nu încălcați regulamentul. Administratorii și Moderatorii își rezervă dreptul de a șterge sau închide un asemenea topic.

7. Abțineți-vă să răspundeți cu o insultă dacă sunteți provocat sau considerați că altcineva a postat un mesaj "inflamator". Nu contează cine a început primul. Folosiți funcția de raportare a unui post pentru a atrage atenția moderatorilor asupra acelei persoane. Folosiți funcția de raportare a posturilor dacă întâlniți un mesaj care contravine regulilor, dar nu abuzați de acest lucru.

8. Este interzisă postarea de informații, fișiere etc. cu încălcarea dreptului de autor și a drepturilor conexe prevăzute de Legea 8/1996, precum și a oricăror alte drepturi ale terților. (În caz de vreți să prezentați ceva dintr-un articol folosiți cuvintele voastre).

9. Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar dacă este făcută prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori în lanț" ori mailuri în masă, mesaje instant etc. este interzisă; este de asemenea interzisă publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice altă activitate menită a înșela încrederea unor alte persoane, precum și orice activități similare unor fapte în privința cărora s-a probat în trecut potențialul infracțional.

10. Este interzisă transmiterea de informații false, vulgare, defăimătoare, pornografice, cu orientare sexuală, înjurături, insulte sau orice alte activități ilegale pe teritoriul Romaniei! Rasismul, antisemitismul și atacul la persoană sunt și ele interzise. Acest punct se referă în special, dar nu numai, la legea 48/2002 (privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare). Mesajele exprimă părerea autorilor, care sunt singurii responsabili pentru consecințele (legale sau de altă natură) ale publicării acestora.

* Orice post considerat total „off-topic” va fi șters de moderatori, fără avertizare prealabilă.

Staff-ul își rezervă dreptul de a schimba regulamentul ori de câte ori se consideră a fi necesar.
Avatar utilizator
admin
Site Admin
 
Mesaje: 31
Membru din: 20 Feb 2011, 18:13

Înapoi la Regulament de utilizare a forumului

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron